Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA Home Essentials Kit - beiratkozási készlet

 

 

 

A doTERRA közel 130 különböző illóolaj és illóolaj keveréket kínál nekünk. A hétköznapi ember nehezen tudja eldönteni, hogy melyiket válassza, próbálja ki. Itt jön segítségül a doTERRA szakemberei által összeállított Home Essentials Kit családi csomag,  mely számos hétköznapi problémára nyújt megoldást. A Home Essentials Kit az egészségünk fenntartása céljából leggyakrabban használt és legsokoldalúbb illóolajokat tartalmazza 9x15ml + 1x5ml -es kiszerelésben. A lenti illóolaj nevekre kattintva megtekintheti az adott illóolaj részletes leírását (pl. előállítási mód, főbb kémiai összetevők, illóolaj hatásai, alkalmazási módok, ellenjavallatok.)

 • Levendula (Lavander) illóolaj 15ml
 • Borsmenta (Pepermint) illóolaj 15ml
 • Citrom (Lemon) illóolaj 15ml
 • Oregánó (Oregano) illóolaj 15ml
 • Tömjén (Frankincense) illóolaj 15ml
 • Teafa (Melaleuca) illóolaj 15ml
 • Air® illóolaj keverék 15ml
 • OnGuard® illóolaj keverék 15ml
 • ZenGest® illóolaj keverék 15ml
 • DeepBlue® illóolaj keverék  5ml
 • Petal – ultrahangos párologtató
 • doTERRA magyar nyelvű termék katalógus

Home Essentials Kit készlet belépőkészletként vásárolható meg közvetlenül a doTERRA-tól.

A készletben lévő illóolajok és a párologtató külön-külön megvásárolva kiskereskedelmi (polc) áron, összesen kb. 171.000 Ft (Bruttó) -ba kerülnek. 

Amennyiben regisztrál a doTERRA-hoz, 25%-os árkedvezménnyel (nagykereskedelmi áron) fog tudni doTERRA termékeket vásárolni.

Regisztráljon a doTERRA-hoz a Home Essentials Kit belépőkészlettel és a készletben lévő termékeket 171.000 Ft  helyett, 286 Euro (árfolyamtól függően kb. 105.000 Ft ) összegért vásárolhatja meg! 

És ez még nem minden! DoTERRA tagként, a fent említett 25%-kos árkedvezményen felül - a doTERRA Lojalitás Jutalmazó Programon belül - további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag minimum 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül!

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.6 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

Megjegyzés: A doTERRA regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg.

Ha a beiratkozástól számítva eltelt egy év, és megújítja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, a tagság megújításért befizetett 19 Euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 Euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!  smiley

 

2021 december havi belépési akció

Csatlakozzon 2021 decemberben a doTERRA-hoz

megvásárolva a Home Essentials Kit belépőkészletet

és ajándékba kap egy 15ml tömjén illóolajat

Összegezve:

Ha most csatlakozik a doTERRA-hoz megvásárolva a Home Essentials Kit belépőkészletet

kb. 66.000 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ ezentúl élvezheti a fent említett doTERRA törzsvásárlói árkedvezményeket és havi akciókat is !!!

+ ajándékba kap 1db. 15ml. doTERRA tömjén ilóolajat 36.000 Ft. értékben.

  REGISZTRÁLOK 

 

Ha önállóan kíván regisztrálni, íme pár tipp a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

 számítógépen egyszerűbb, gyorsabb végrehajtani a regisztrációt.

- ha a regisztrációs kezdő ablakban "Please choose a country" hibaüzenet jelenik meg, akkor a "Hova szállítjuk rendeléseit" menüben vállasza ki a "Canada"-t majd vállasza vissza "Európa"-t. Ezt követően a "Chose Country" legördülő menüben "Magyarország"- ot kell kiválasztani, majd megnyomni a "Tovább" gombot)

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- a regisztrációs oldalon az "Enroller ID" és a "Sponsor ID" mezökbe a következőt kell beírni: 7398954 - jegyezze fel ezt a számot.

- a belépő csomagoknál a "60207316 Home Essentials Kit (Magyar)" csomagot kell beválasztani, így magyar nyelvű katalógus lesz a csomagban


 

Kérdés esetén hívjon most +36-30-351-3282 telefonszámon !!!

(a fenti telefonszámon este és hétvégén is elérhetőek vagyunk)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés