Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA Home Essentials Kit - beiratkozási készlet

 

 

 

 

Szemezget már egy ideje a doTERRA illóolajokkal, de nem mert ezidáig belevágni?

Hallót / olvasót már a doTERRA illóolajok elbűvölő illatáról és az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásairól, de még mindig bizonytalan?

Érdekli, hogy milyen esetekben lehet, és hogyan kell alkalmazni a doTERRA illóolajokat?

Szeretné megillatozni az illóolajokat a vásárlás előtt?

Szívesen használna doTERRA illóolajokat, viszont aránylag drágának tartja ezeket?

A jó hír az, hogy a fentiek kapcsán segíteni tudunk Önnek!

Home Essentials Kit egy Családi csomag mely a egészségünk fenntartása céljából leggyakrabban használt és legsokoldalúbb illóolajokat tartalmazza 9x15ml + 1x5ml -es kivítelben. A lenti illóolaj nevekre kattintva megtekintheti az adott illóolaj részletes leírását (illóolajok előállítási módja, főbb kémiai összetevők, illóolajok hatásai, alkalmazási módok, ellenjavallatok.)

 • Levendula (Lavander) illóolaj 15ml
 • Borsmenta (Pepermint) illóolaj 15ml
 • Citrom (Lemon) illóolaj 15ml
 • Oregánó (Oregano) illóolaj 15ml
 • Tömjén (Frankincense) illóolaj 15ml
 • Teafa (Melaleuca) illóolaj 15ml
 • Air® illóolaj keverék 15ml
 • OnGuard® illóolaj keverék 15ml
 • ZenGest® illóolaj keverék 15ml
 • DeepBlue® illóolaj keverék  5ml
 • Petal – ultrahangos párologtató
 • doTERRA magyar nyelvű termék katalógus

Home Essentials Kit készlet belépőkészletként vásárolható meg közvetlenül a doTERRA-tól.

Tudni érdemes, hogy amennyiben a készletben lévő illóolajokat és a párologtatót külön-külön vásárolja meg kiskereskedelmi (polc) áron, azok összesen kb. 171.000 Ft (Bruttó) -ba kerülnek. 

Amennyiben Ön rendelkezik doTERRA törzsvásárlói fiókkal (tehát regisztrál a doTERRA hivatalos weboldalán vásárlóként), akkor nagykereskedelmi áron tud a doTERRA termékekhez hozzájutni. 

A nagykereskedelmi ár 25% -os árkedvezményt jelent a kiskereskedelmi árhoz képest.

 

A doTERRA hivatalos weboldalán történő regisztráció során két opció közül lehet választani:

első opció: befizet a doTERRA-nak 25,5 Euró belépési díjat (ezzel egyidejűleg kap egy doTERRA termék katalógust, mely tartalmazza a doTERRA olajokat meg egyéb - illóolaj alapú - doTERRA termékeket) – viszont most nem ezen van a hangsúly

vagy

második opció: megvásárolja a doTERRA-tól az egyik belépőkészletet (Enrolment Kits), amely több illóolajat, párologtatót és egyéb doTERRA ápolási termékeket tartalmazhat – ezen van most a hangsúly!

Megj: A fizetés forintban - napi árfolyamon - történik. A bankkártyás vagy átutalásos fizetési módok közül van lehetősége választani (a doTERRA oldalán). A bankkártyás fizetés azonnal megtörténik, míg a banki átutalás esetében több napba telik míg kifizetett státuszba kerül a megrendelés doTERRA nyilvántartásában. A belépő készletet csak ezt követően küldik meg (adják föl) Önnek.

 

 Ide kattintva  beiratkozhat a doTERRA-hoz és Home Essentials Kit-ben lévő termékeket 171.000 Ft  helyett, nagykereskedelmi áron, 286 Euro (árfolyamtól függően kb. 103.000 Ft Bruttó) összegért vásárolhatja meg! 

És ez még nem minden! A fent említett 25%-kos árkedvezményen felül, doTERRA tagként további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül!

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.6 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

Megjegyzés: A doTERRA regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg.

Ha a beiratkozástól számítva eltelt egy év, és megújítja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, a tagság megújításért befizetett 19 Euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 Euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!     smiley

És van még egy jó hírünk! Amennyiben 2020 Szeptember 1 és 2020 Szeptember 30 között regisztrál a doTERRA-hoz, megvásárolva a "Home Essentials Kit" beiratkozási illóolaj készletet, ajándékba kap egy 15ml-es ZenGest® illóolajkeveréket és egy 60db-os Zengest® Softgesl lágyzselatin kapszulát (összesen 84 Euró értékben).

 

Összegezve:

Ha most csatlakozik a doTERRA-hoz megvásárolva a Home Essentials Kit belépőkészletet (mely 286 Euró):

kb. 68.000 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ egy évig élvezheti a fent említett doTERRA kedvezményeket és havi akciókat !!!

+ ajándékba kapja a ZenGest illóolajkeveréket és a ZenGest szoftgél kaspszulákat 84 Euró értékben !

Hosszú távon természetes megoldásokban gondolkodik?

EZ MOST AZ ÖN LEHETŐSÉGE!

 

doTERRA törzsvásárlói fiók létrehozását a doTERRA hivatalos weboldalán   ide kattintva  is megteheti.

Tippek a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

 számítógépen egszerübb, gyorsabb végrehajtani a regisztációt.

- ha a regisztrációs kezdő ablakban "Please choose a country" hibaüzenet jelenik meg, akkor a "Hova szállítjuk rendeléseit" menüben vállasza ki a "Canada"-t majd vállasza vissza "Európa"-t. Ezt követően a "Chose Country" legördülő menüben "Magyarország"- ot kell kiválasztani, majd megnyomni a "Tovább" gombot)

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- a regisztrációs oldalon az "Enroller ID" és a "Sponsor ID" mezökbe a következőt kell beírni: 7398954 - jegyezze fel ezt a számot.

- a belépő csomagoknál a "60207316 Home Essentials Kit (Magyar)" csomagot kell beválasztani, így magyar nyelvű katalógus lesz a csomagban

Amennyiben igényt tart rá, egy személyes találkozó során (egy az Ön által kiválasztott budapesti helyszínen) megmutatjuk (megillatozhatja/kipróbálhatja) a Home Essentials Kit–ben lévő illóolajokat a döntés meghozatala élőt. Sőt megosztjuk személyes tapasztalatainkat a csomagban lévő illóolajok használatával kapcsolatban és segítünk az (online) beiratkozás elvégezésében is. 


Kérdése van? Segítünk, hívjon bennünket!

 a +36-30-527-0443 telefonszámon (a telefontszámra kattintva),

hét közben: 17:00 és 21:00 óra között

hétvégén: 10:00 és 20:00 óra között, vagy e-mailben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés