Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA regisztráció (törzsvásárlói fiók nyitás) - vásárlás gyártói árkedvezménnyel


Hogyan vagy honnan tudok doTERRA illóolajokat és egyéb doTERRA termékeket vásárolni a legkedvezőbb áron?

A válasz: Nyisson doTERRA törzsvásárlói fiókot. 

A doTERRÁ-ba magányszemélyek és cégek is  - azonos feltételekkel - regisztrálhatnak, viszont a regisztrációs folyamat eltérő.

 

doTERRA regisztráció (törzsvásárlói fiók nyitása) magánszemélyek esetén

A magánszemélyek a doTERRA hivatalos regisztrációs oldalán tudnak törzsvásárlói fiókot nyitni.

Amennyiben rendelkezik doTERRA törzsvásárlói fiókkal, akkor nagykereskedelmi áron tudja megvásárolni doTERRA termékeket. A nagykereskedelmi ár 25% -os árkedvezményt jelent a kiskereskedelmi árhoz képest.

Regisztrált doTERRA tagként további előnyöket is élvezhet mint például: 

- részvételi lehetőség havi akciókban, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- minden vásárlása után járnak ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja levásárolható ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül

- 50 értékpont (kb. 60 Euro) feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.7 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

 

Két módon nyithat doTERRA törzsvásárlói fiókot:
Első opció:   Ide  kattintva megérkezik a doTERRA hivatalos regisztrációs oldalára, ahol befizet 25,5 Euró belépési díjat és tetszés szerint választhat be a kosárbanagyker áron - doTERRA termékeket . A regisztrációs díj magában foglal egy termékkatalógust is "doTERRA Essentials füzet" néven. Amennyiben a regisztráció alkalmával, nem kíván termékeket vásárolni, a termékkatalógus nyelvének kiválasztása után nyomja meg a "Tovább" gombot.

vagy

Második opció: Megvásárolja az egyik belépőkészletet (Enrolment Kit), amely több illóolajat, párologtatót és egyéb doTERRA termékeket tartalmazhat. Eme opció választása esetén nem kell belépési díjat is fizetni.  Ide  kattintva tájékozódhat részletesebben a különböző doTERRA belépőkészletek tartalma felől, illetve lesz lehetősége a kívánt belépőkészlettel regisztrálni.

Megjegyzés: A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg magának, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg. Az éves tagság megújítási díj 19 Euró. A tagság megújítását a doTERRA egy ajándék illóolajjal hálálja meg nekünk, mely illóolaj értéke szintén 19 euró körül van smiley (2022-ben a 15ml-es borsmenta illóolaj jár ajándékba)

 

Mi történik a regisztrációt követően?

Amennyiben a fentiekben megadott linken keresztül regisztrál, így automatikusan a doTERRA közösségünk tagja lesz. Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

- regisztrációt követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy bevezessük a doTERRA világába,

- mi leszünk az Ön doTERRA wellness tanácsadói és ezáltal teljeskörű segítséget nyújtunk az illóolajok hatékony gyakorlati felhasználásával kapcsolatban,

- akár személyes találkozót is biztosítunk (Budapesten) melynek során megismerhet / kipróbálhat további illóolajokat,

- technikai segítség a fiókon belüli beállításokhoz illetve rendelések leadása során, hogy az kielégítse az Ön igényeit és egyben a legtöbb anyagi haszonnal járjon,

- meghívjuk a Facebook csoportunkba ahova rendszeresen kerül fel tartalom az illóolajokról és az aktuális promóciókkal kapcsolatban, felhasználási tippek és még sok minden más....,

- teljes infócsomagot biztosítunk linkekkel, leírásokkal, elérhetőségekkel, ami megkönnyíti a doTERRA világában való tájékozódást,

- telefonon is elérhetőek vagyunk amennyiben kérdés merül fel az illóolajok használatával kapcsolatban vagy amennyiben konkrét problémára megoldásokat keres,

- ha valakit érdekel a doTERRÁ-ban rejlő üzleti lehetőség teljeskörű támogatást biztosítunk információkkal, tréningekkel, bemutatókkal.

 

Céges doTERRA regisztráció (törzsvásárlói fiók nyitás)

Cégek (gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, stb.) is létrehozhatnak doTERRA törzsvásárlói fiókot. A cégek is a 25,5 euros belépési díj kifizetésese által, vagy valamely belépőkészlet megvásárlása által tudnak regisztrálni a doTERRÁ-hoz, továbbá a céges doTERRA fiókkal rendelkezők ugyan azon (fent említett) előnyökben részesülnek mint a doTERRA fiókkal rendelkező magánszemélyek. Sajnos nincs lehetőség on-line módon céges doTERRA fiókot létrehozni. Amennyiben cégként kíván regisztrálni a doTERRA-ba, akkor keressen meg bennünket az alábbi telefon számon és segítünk gyorsan (átfutási idő: maximum 1 hét) és gördülékenyen végrehajtani a céges doTERRA regisztrációt.


Bizonytalan? Kérdése van? Segítünk!

 keressen bennünket a +36-30-527-0443 telefonszámon, illetve e-mailben.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés