Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Tájékoztató

2023. 02. 02. 14:18:25

Az „Illóolajok: alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig.„

egy gyönyörűen megtervezett mini kézikönyv, amely több mint 200 természetes gyógymódot tartalmaz a leggyakoribb egészségügyi állapotokra, a megfelelő illóolajok és keverékek ajánlásával.

A 2019/20-as dōTERRA kiadású illóolajokat tartalmazza. A füzetben szerepel továbbá a tiszta, terápiás minőségű illóolajok gyakorlati ismerete és használata, néhány egyszerű, érzelmi támogatást nyújtó házi készítésű recept, párologtató receptek és még sok más!

2022. 06. 15. 16:08:48

Bevezetés a doTERRA illóolajok világába

 

Legyen vendégünk egy illóolaj partyn, melynek során megillatozhatja a Tanúsított Tiszta, Terápiás, Minőségű (CPTG®) illóolaj esszenciákat és megismerheti ezek előnyeit

2020. 04. 08. 16:43:57

Bevezetés a doTERRA illóolajok világába - Online bemutató

 

Legyen vendégünk egy online bemutatón, melynek során megismerheti a Tanúsított Tiszta, Terápiás, Minőségű (CPTG®) doTERRA illóolaj esszenciák előnyeit!

2020. 03. 01. 18:19:20

Alábbiakban talál pár tippet /példát ara vonatkozóan, hogy 50 PV ajándékpontból összesen kb. hány db. és kb. milyen illóolajokat lehet vásárolni. Nyilván más párosítás is lehetséges.

Pl: A "Balance" és a Levendula" illóolaj párosítás összesített pontértéke 50 PV.

 

2019. 12. 20. 16:26:39


Hogyan vagy honnan tudok doTERRA illóolajokat és egyéb doTERRA termékeket vásárolni a legkedvezőbb áron?

A válasz: Nyisson doTERRA törzsvásárlói fiókot. 

A doTERRÁ-ba magányszemélyek és cégek is  - azonos feltételekkel - regisztrálhatnak, viszont a regisztrációs folyamat eltérő.

 

doTERRA regisztráció (törzsvásárlói fiók nyitása) magánszemélyek esetén

A magánszemélyek a doTERRA hivatalos regisztrációs oldalán tudnak törzsvásárlói fiókot nyitni.

Amennyiben rendelkezik doTERRA törzsvásárlói fiókkal, akkor nagykereskedelmi áron tudja megvásárolni doTERRA termékeket. A nagykereskedelmi ár 25% -os árkedvezményt jelent a kiskereskedelmi árhoz képest.

Regisztrált doTERRA tagként további előnyöket is élvezhet mint például: 

Keresés