Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA - Touch Kit

 

 

 

doTERRA -Touch Kit 
ESSZENCIÁLIS OLAJ -KEVERÉKEK - doTERRA
 / 9x10 ml

Minősített Tiszta* Terápiás Minőségű (CPTG), növényi illóolajok és illóolaj keverékek frakcionált kókusz olajban feloldva

* - nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

A doTERRA Touch Kit az egészségünk fenntartása céljából leggyakrabban használt és legsokoldalúbb illóolajokat tartalmazza Roll-On-os üvegcsékbe zárva. A 10ml-es golyós "használatra kész" kiszerelés egyszerűbbé teszi az illóolajok mindennapi használatát.

Csomag tartalma:

Levendula, Borsmenta, Oregánó, Tömjén, Teafa, Air®, OnGuard®, ZenGest®, DeepBlue® illóolajok, illetve illóolaj keverékek.

Megtalálni az érzékeny bőr védelme és az illóolajok előnyei közötti megfelelő egyensúlyt nemcsak tudomány, hanem művészet is. A doTERRATouch™ elérte ezt az egyensúlyt.

doTERRA kilenc legnépszerűbb olaját mutatja be frakcionált kókuszolaj-alapban. A doTERRA Touch alkalmazása a 10 ml-es golyós kiszerelésben egyszerű, ezért használata gyerekeknek és felnőtteknek minden élethelyzetben egyaránt ideális. Használatra készen áll, hogy azonnal részesülhessünk az illóolajok előnyeiben. Élvezzük a do–TERRA Touch nyújtotta kényelmet és előnyöket! 

A Touch Kit-ben lévő illóolajok főbb hatásaikról és tulajdonságaikról az alábbi olajnevekre kattintva, tájékozódhat bővebben:

Alkalmazási mód:

Használjuk bőrre felvíve, az érintési pontokon, a nyakszirten, a csuklón, fűl mögött, talpon és a lábfejen. Nem szükséges hígítani. 

Figyelmeztetés:

Bőrérzékenység előfordulhat. Tartsuk távol a gyermekektől. Gyermeket váró, szoptató anyák, vagy orvosi ellátás alatt állók kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát. Kerüljük a szemet, a belső füleket, és az érzékeny területeket.

Tárolás: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

Illóolajok szavatossága: vásárlástól számított 3 év!


 

A doTERRA Touch Kit csomag lista ára 290,68 Euro (árfolyamtól függően kb. 113.000 Ft), viszont megvásárolhatja olcsóbban közvetlenül a doTERRA-tól, ha regisztrál a doTERRA-hivatalos weboldalán. Amennyiben regisztrál a doTERRA-nál befizetve 25 Euró (jelen árfolyamon kb: 9.700 Ft.) belépési díjat, egy éven át nagyker áron, 25%-kos árkedvezménnyel tud vásárolni termékeket közvetlenül a doTERRA-tól!

Tehát a jelen csomagot Ön beszerezheti 218 Euróért (árfolyamtól függően kb. 84.500 Ft.), ha előtte regisztrál a doTERRA-nál befizetve - a regisztráció során - 25 Euró ( kb. 9.700 Ft.) belépési díjat, így összesen a Touch Kit Önnek 84.500 Ft+9.700 Ft.= 94.000 Ft- ba kerül! 

Megj: A fizetés forintban - napi árfolyamon - történik. A bankkártyás vagy átutalásos fizetési módok közül van lehetősége választani (a doTERRA oldalán). A bankkártyás fizetés azonnal megtörténik, míg a banki átutalás esetében több napba telik míg kifizetett státuszba kerül a megrendelés doTERRA nyilvántartásában. A belépő (regisztrációs) készletet csak ezt követően küldik meg (adják föl) Önnek.

Regisztráljon most a doTERRA-hoz és takarítson meg 28.500 Ft.-ot!

 

Sőt, van még pár jó hírünk!

 A fenti 25% -os árkedvezményen felül doTERRA tagként további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költséget, mely 9 Euro, a doTERRA jóváírja pontokban (melyekre ismét doTERRA olajokat vásárolhat - a következő hónapban)

Fontos megjegyzés: A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg

Regisztráljon most ide kattintva és jusson hozzá 28.500 Ft-al olcsóbban termékéhez, majd élvezze egy éven át a doTERRA törzsvásárlói kedvezményeket! (A regisztrációs oldalon az "Enroller ID" és "Sponsor ID" mezőbe a következőt kell beírni: 7398954 - jegyezze fel ezt a számot).

Ha a beiratkozástól számítva eltelt egy év, megújíthatja doTERRA tagságát befizetve 25 Eurót, viszont még mindig van egy újabb jó hírünk:  A tagság megújításért befizetett 25 Euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 25 euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!   smiley

 

Tippek a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

 számítógépen egszerübb, gyorsabb végrehajtani a regisztációt.

- ha a regisztrációs kezdő ablakban "Please choose a country" hibaüzenet jelenik meg, akkor a "Hova szállítjuk rendeléseit" menüben vállasza ki a "Canada"-t majd vállasza vissza "Európa"-t. Ezt követően a "Chose Country" legördülő menüben "Magyarország"- ot kell kiválasztani, majd megnyomni a "Tovább" gombot)

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- a regisztrációs oldalon az "Enroller ID" és a "Sponsor ID" mezökbe a következőt kell beírni: 7398954 - jegyezze fel ezt a számot.

 


Amennyiben meg szeretné illatozni a készletben lévő olajokat vagy egyéb illóolajokat beiratkozás előtt, jöjjön el egy ingyenes illóolaj bemutatóra (helyszín: Budapest XX kerület). Hívjon most időpont egyeztetés céljából! a  +36-30-527-0443 tel. számra kattintva.


Kérdése van? Segítünk, hívjon bennünket

 a +36-30-527-0443 telefonszámon,

hét közben: 17:00 és 21:00 óra között

hétvégén: 10:00 és 20:00 óra között, vagy e-mailben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés