Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA illóolaj vásárlás gyártói árkedvezménnyel

 

Hogyan vagy honnan tudok doTERRA illóolajokat és egyéb doTERRA termékeket vásárolni gyártói árkedvezménnyel?

 

Amennyiben rendelkezik doTERRA vásárlói fiókkal (tehát regisztrál a doTERRA hivatalos weboldalán vásárlóként), akkor nagykereskedelmi áron tudja megvásárolni doTERRA termékeket. A nagykereskedelmi ár 25% -os árkedvezményt jelent a kiskereskedelmi árhoz képest.

Ezen kívül további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontokat (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül

- a szállítási költség értékét (9 euro) a doTERRA jóváírja pontokban (melyekre ismét doTERRA olajokat vásárolhat - a következő hónapban)

doTERRA vásárlói fiók létrahozásához két opciója van:
első opció: befizet 25 Euró belépési díjat (ezzel egyidejűleg kap egy doTERRA termék katalógust, mely tartalmazza a doTERRA olajokat meg egyéb - illóolaj alapú - doTERRA termékeket). 

vagy

második opció: megvásárolja az egyik belépőkészletet (Enrolment Kit), amely több illóolajat, párologtatót és egyéb doTERRA termékeket tartalmazhat - A belépő készleteket a regisztráció során a doTERRA hivatalos weboldalán lehet megtekinteni és kiválasztani.  Ide  kattintva tájékozódhat részletesebben a különböző doTERRA belépőkészletek és egyéb doTERRA kollekciók tartalma felől.

Megjegyzés: A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg magának, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg.

doTERRA vásárlói fiók létrehozását (regisztráció) a doTERRA hivatalos weboldalán teheti meg ide kattintva


Bizonytalan? Kérdése van? Segítünk!

Küldhet Chat üzenetet (a képernyő jobb alsó sarkában lévő ikonra kattintva) vagy keressen bennünket a +36-30-527-0443 telefonszámon, illetve e-mailben.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés