Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA illóolajok - Általános ismertető

Mik az illóolajok?

Illóolajoknak (más néven illékony olajok) nevezzük a szerves illatanyagok azon csoportját, melyet a növényekben természetes formában találhatóak. Például lásd az alábbi fotókon a borsmenta levelét és a levélről készült mikroszkopikus felvételeket. A jobb oldali felvételeken látható kis halványsárga zsákocskák maguk az illóolajok.

Az illóolajokat a növények magvaiból, kérgéből, gyökeréből, leveléből, szárából, virágából vagy más részéből vonnak ki gőzdesztillációval vagy hideg-sajtolással

 Az illóolaj esszenciák javíthatják a hangulatot, lecsillapíthatják az érzékeket, és akár erős érzelmi reakciókat is kiválthatnak. De az illóolaj esszenciák használata messze túlmutat az illatuk varázsán.

A közhiedelemmel szemben az illóolajok nem csak némi jó illatú növényi olajkivonatok, hanem ezek a növény védelmi rendszerének (immunrendszerének) részét képezik. Az illóolajok részt vesznek a növény egészségének fenntartásában és a kártevők távol tartásában. Tehát az illóolajok alkalmazása által nem csak jó illatot teremthetünk a környezetünkben, hanem felhasználhatjuk növények (által évezredek alatt kifejlesztett és bevált) természetes védelmi rendszerét a saját és családunk egészsége védelmére.

Több mint 10.000 tanulmány igazolja az illóolajok hatékonyságát.

Minden illóolajban 100-300 hatóanyagot azonosítottak.

Egy az illóolajokat ismertető rövid videót itt tekinthet meg. 


Miért érdemes a doTERRA illóolaj esszenciákat választania?

A doTERRA esszenciális olajok kizárólag növényekből kinyert 100% tisztaságú és tesztelt minőségű illóolajok.

A koncentráció következtében egy csepp illóolaj egészségtámogató képessége 50-70-szer nagyobb, mint a növényé.

A doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, vagy rovarirtó-szereket.

A világon egyedülálló módon a doTERRA az általa legyártott olajokat a lehető legszigorúbb teszteknek veti alá, az olajok minősége és biztonsága biztosítása illetve tesztelt osztályba való besorolása céljából. Így a piacon lévő olajok közül kizárólag a doTERRA olajok rendelkeznek CPTG® (Tanúsított Tiszta Tesztelt Minőség) minősítéssel:

A doTERRA esszenciális olajok minősítését a doTERRA cégtől független Tanúsító szervezet végzi.


Illóolajok minőségi besorolása:

„C” fokozat SZINTETIKUS. Ezeket a laboratóriumokban állítják elő, és legfeljebb 5-10% természetes olajt tartalmaznak. Ezeket például parfümökben és mosószerekben használják. Az üzletekben található olajok döntő többsége ebbe a kategóriába tartozik.

„B” fokozat ÉTKEZÉSI. Ezek étkezési minőségi osztályú olajok és (jelentős mértékben) tartalmaznak szintetikus anyagokat, de természetes illóolajat is. Tartalmazhatnak műtrágyát, rovarirtó szereket, kémiai kiterjesztéseket vagy keverékolajokat.

„A” fokozat Egészségre előnyös. Ezeket természetes környezetükben termesztett növényekből nyerik. A doTERRA ilyen fajta növényeket használ, melyek bizonyos specifikus földrajzi területeken termesztettek (pl. a tömjént, mely a Boswellia fajok egzotikus fájának – gyantájából kerül kivonásra mely Afrikában vagy a Közel-Keleten nő). A doTERRA illóolajok ebbe a fő kategóriába tartoznak és ezen beül - az illóolajok piacán egyedülálló módon - CPTG® minősítéssel is rendelkeznek.

Ha egy illóolaj nem tiszta, fennáll annak a veszélye, hogy a haszálata során a szervezetünkbe bejutó baktériumok, nehézfémek vagy más szennyeződések irritációt, mellékhatásokat vagy akár betegséget okozhassanak.

CPTG® tanúsítja, hogy nincsenek szennyező anyagok és szintetikus összetevők, amelyek csökkentenék az illóolajok hatékonyságát és biztonságos használhatóságát.

 A doTERRA nem áll meg itt, hanem az általa forgalmazott összes illóolajat szigorú vizsgálati eljárás alá veti (ideértve a csomagolási és elosztási anyagokat is), így biztosítva azok tartósságát és konzisztenciáját egytől-egyig.


doTERRA esszenciális olajok minőségbiztosítási folyamata:


A doTERRA által gyártott és forgalmazott illóolaj esszenciák jelenleg a világpiacon kapható legjobb minőségű illóolajok.

A doTERRA-tól vásárolva biztos lehet benne, hogy a kezében lévő olajok kiváló minőségű és hatékony olajok, amelyek készen állnak az Ön és családja igényeinek kielégítésére!

Hivatalos doTERRA (rövid) videó a doTERRA olajok minőségbiztosításáról itt.


Szeretne doTERRA illóolajokat vásárolni? 

Ön is beszerezheti közvetlenül a gyártótól nagyker áron (minimum 25% árkedvezmény a kisker árhoz képest).

Részletek itt:

  doTERRA illóolaj vásárlás nagykereskedelmi áron 


 

Bevezetés a doTERRA illóolajok világába - Ingyenes ONLINE illóolaj bemutató

 részletek itt !!! 


Tudta, hogy amennyiben webáruházunkban vásárol doTERRA illóolaj termékeket,

illóolaj termékmintát adunk ajándékba? 

Részletek itt:

 Illóolaj termékminták 

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés