Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA illóolajok - Általános ismertető

Mik az illóolajok?

Illóolajoknak (más néven illékony olajok) nevezzük a szerves illatanyagok azon csoportját, melyet a növényekben természetes formában találhatóak. Például lásd az alábbi fotókon a borsmenta levelét és a levélről készült mikroszkopikus felvételeket. A jobb oldali felvételeken látható kis halványsárga zsákocskák maguk az illóolajok.

Az illóolajokat a növények magvaiból, kérgéből, gyökeréből, leveléből, szárából, virágából vagy más részéből vonnak ki gőzdesztillációval vagy hideg-sajtolással

 Az illóolaj esszenciák javíthatják a hangulatot, lecsillapíthatják az érzékeket, és akár erős érzelmi reakciókat is kiválthatnak. De az illóolaj esszenciák használata messze túlmutat az illatuk varázsán.

A közhiedelemmel szemben az illoólajok nem csak némi jó illatú növényi olajkivonatok, hanem ezek a növény védelmi rendszerének (immunrendszerének) részét képezik. Az illóolajok részt vesznek a növény egészségének fenntartásában és a kártevők távol tartásában. Tehát az illóolajok alkalmazása által nem csak jó illatot teremthetünk a környezetünkben, hanem felhasználhatjuk növények (által évezredek alatt kifejlesztett és bevált) természetes védelmi rendszerét a saját és családunk egészsége védelmére, betegségek megelőzésre, betegségeink gyógyítására.

Több mint 10.000 tanulmány igazolja az illóolajok hatékonyságát.

Minden illóolajban 100-300 hatóanyagot azonosítottak.

Egy az illóolajokat ismertető rövid videót itt tekinthet meg. 


Miért érdemes a doTERRA illóolaj esszenciákat választania?

A doTERRA esszenciális olajok 100% tisztaságú illóolajok és terápiás minőségűek, amelyeket kizárólag növényekből nyernek ki.

A koncentráció következtében egy csepp illóolaj terápiás teljesítménye 50-70-szer nagyobb, mint a növényé.

A doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, parfümöket, vagy rovarirtó-szereket.

A világon egyedülálló módon a doTERRA az általa legyártott olajokat a lehető legszigorúbb teszteknek veti alá, az olajok minősége és biztonsága biztosítása illetve terápiás osztályba való besorolása céljából. Így a piacon lévő olajok közül kizárólag a doTERRA olajok rendelkeznek CPTG® (Tanusított Tiszta Terápiás Minőségű) minősítéssel:

A doTERRA olajok minősítését a doTERRA cégtől független Tanusító szervezet végzi.


Illóoloajok minőségi besorolása:

„C” fokozat – Szintetikus. Ezeket a laboratóriumokban állítják elő, és legfeljebb 5-10% természetes olajt tartalmaznak. Ezeket például parfümökben és mosószerekben használják. Az üzletekben található olajok döntő többsége ebbe a kategóriába tartozik.

„B” fokozat – Étkezési. Ezek étkezési minőségi osztályú olajok és (jelentős mértékben) tartalmaznak szintetikus anyagokat, de természetes illóolajat is. Tartalmazhatnak műtrágyát, rovarirtó szereket, kémiai kiterjesztéseket vagy keverékolajokat.

„A” fokozat – Terápiás (Tiszta). Ezeket természetes környezetükben termesztett növényekből nyerik. A doTERRA ilyen fajta növényeket használ, melyek bizonyos specifikus földrajzi területeken termesztettek (pl. a tömjént, mely a Boswellia fajok egzotikus fájának – gyantájából kerül kivonásra mely Afrikában vagy a Közel-Keleten nő). A doTERRA illóolajok ebbe a fő kategóriába tartoznak és ezen beül - az illóolajok piacán egyedülálló módon - CPTG® minősítéssel is rendelkeznek.

Ha egy illóolaj nem tiszta, fennáll annak a veszélye, hogy a haszálata során a szervezetünkbe bejutó baktériumok, nehézfémek vagy más szennyeződések irritációt, mellékhatásokat vagy akár betegséget okozhassanak.

CPTG® tanúsítja, hogy nincsenek szennyező anyagok és szintetikus összetevők, amelyek csökkentenék az illóolajok hatékonyságát és biztonságos használhatóságát.

 A doTERRA nem áll meg itt, és az összes olajokat szigorú vizsgálati eljárás alá veti (ideértve a csomagolási és elosztási anyagokat is), így biztosítva azok tartósságát és konzisztenciáját egytől-egyig.


doTERRA esszenciális olajok minőségbiztosítási folyamata:


A doTERRA által gyártott és forgalmazott illóolaj esszenciák jelenleg a világpiacon kapható legjobb minőségű illóolajok.

A doTERRA-tól vásárolva biztos lehet benne, hogy a kezében lévő olajok kiváló minőségű és hatékony olajok, amelyek készen állnak az Ön és családja igényeinek kielégítésére!

Hivatalos doTERRA (rövid) videó a doTERRA olajok minőségbiztosításáról itt.


Szeretne doTERRA illóolajokat vásárolni? 

Ön is beszerezheti közvetlenül a gyártótól nagyker áron (minimum 25% árkedvezmény a kisker árhoz képest).

Részletek itt:

  doTERRA illóolaj vásárlás nagykereskedelmi áron 


 

Bevezetés a doTERRA illóolajok világába - Ingyenes ONLINE illóolaj bemutató

 részletek itt !!! 


Tudta, hogy amennyiben webáruházunkban vásárol doTERRA illóolaj termékeket,

illóolaj termékmintát adunk ajándékba? 

Részletek itt:

 Illóolaj termékminták 

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés