Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA Tisztító és Visszaállító - Belépőcsomag

 

 

 

doTERRA - Tisztító és Visszaállító belépőcsomag

angolul: Cleanse & Restore Kit with Vegan LLV 

A doTERRA nem csak tiszta és terápiás minőségű illóolajokat ad a kezünkbe, amelyekkel támogatni tudjuk jólétünket, hanem, szakemberek által összerakott táplálékkiegészítőket is.

Időnként nagytakarítunk az otthonunkban, és megszabadulunk olyan dolgoktól, amelyek nemcsak helyet foglalnak, hanem egyszerűen már nincs szükségünk rájuk és útban vannak. Miért tennénk másként szervezetünkkel? A csomagban található termékek, a megfelelő időben és mennyiségben bevéve, segíthetik szervezetünket a nagytakarításban. 

A 30 napos megújító tisztítókúra egy olyan út, amellyel csökkenthetők a szervezetben található méreganyagok, és az egészséges emésztés is jól támogatható. Első lépésként pedig a Tisztító és visszaállító indulócsomagra van szükség. A jobb egészségi állapothoz vezető út nem mindig kihívásoktól mentes, és a szervezet belső tisztulási folyamatainak proaktív támogatása akár kellemetlenségekkel is járhat. Ezen probléma orvoslásaképp egészítettük ki a csomagot a ZenGest lágyzselatin kapszulával.
A ZenGest lágyzselatin kapszula kiegészíti a Tisztító és visszaállító indulócsomag többi termékét azáltal, hogy napi szintű támogatást nyújt az emésztőrendszeri egészség megőrzéséhez, ugyanakkor az egészséges életmódra való váltással járó akut gyomorpanaszokra is gyógyírrel szolgál.

A csomagban az alábbi táplálékkiegészítők találhatóak, a termék névre kattintva megtekintheti az adott táplálékkiegészítő leírását (pl. előállítási mód, főbb kémiai összetevők, a termékben lévő illóolajok hatásai, alkalmazási módok, ellenjavallatok.)

dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (normál és vegán)

PB Assist+™

GX Assist™

Zendocrine™ Lágyzselatin kapszula

ZenGest TerraZyme™

ZenGest™ Lágyzselatin kapszula

DDR Prime™ Lágyzselatin kapszula

• dōTERRA katalógus amelyben megtalálható a 30 napos tisztítókúra útmutatója is.

Tisztító és visszaállító csomag belépőkészletként megvásárolható közvetlenül a doTERRA-tól.

 

Mit is jelent jelen esetben a belépés, más szóval a regisztráció?

A regisztráció azt jelenti, hogy törzsvásárlói fiókot nyitunk a doTERRÁ-nál, és ezáltal közvetlenül a doTERRÁ-tól kedvezményes áron tudunk, termékeket vásárolni.

Például a fent említett csomagban lévő termékek külön-külön megvásárolva kiskereskedelmi (polc) áron, összesen kb. 176.000 Ft (Bruttó)-ba kerülnek. 

Amennyiben ezt a belépőcsomagot megvásárolva regisztrál, a Tisztító és visszaállító belépőcsomag (szállítással együtt) csupán 329,25 Euróba (árfolyamtól függően kb. 126 000 Ft) fog kerülni Önnek.

 

Milyen egyéb előnyöm származik a regisztrációból?

- doTERRA tagként 25%-os árkedvezménnyel (nagykereskedelmi áron) fog tudni doTERRA termékeket vásárolni.

Amennyiben a további rendeléseit a Lojalitás Jutalmazó Program (LRP) sablonon keresztül adja le az alábbi előnyöket is élvezheti:

- részvételi lehetőség a doTERRA által meghirdetett akciókban, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket (legnépszerűbb akciók: a hónap ingyenes terméke, egyet fizet kettőt kap, szezonális termékek kedvezményes áron),

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárolt termékek pontértékének (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában, mely ajándékpontok összegyűjthetők és levásárolhatók,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag minimum 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül!

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.7 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

 

Milyen kötelezettségeim vannak a regisztrációt követően?

A doTERRA regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben és előnyökben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg.

Ha a beiratkozástól számítva eltelt egy év, és megújítja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, a tagság megújításért befizetett 19 Euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 Euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!   smiley

 

Mi történik a regisztrációt követően?

Amennyiben az alábbi linken keresztül regisztrál, így automatikusan a doTERRA közösségünk tagja lesz. Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

- regisztrációt követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy bevezessük a doTERRA világába,

- mi leszünk az Ön doTERRA wellness tanácsadói és ezáltal teljeskörű segítséget nyújtunk az illóolajok hatékony gyakorlati felhasználásával kapcsolatban,

- akár személyes találkozót is biztosítunk (Budapesten) melynek során megismerhet / kipróbálhat további illóolajokat,

- technikai segítség a fiókon belüli beállításokhoz illetve rendelések leadása során, hogy az kielégítse az Ön igényeit és egyben a legtöbb anyagi haszonnal járjon,

- meghívjuk a Facebook csoportunkba ahova rendszeresen kerül fel tartalom az illóolajokról és az aktuális promóciókkal kapcsolatban, felhasználási tippek és még sok minden más....,

- teljes infócsomagot biztosítunk linkekkel, leírásokkal, elérhetőségekkel, ami megkönnyíti a doTERRA világában való tájékozódást,

- telefonon is elérhetőek vagyunk amennyiben kérdés merül fel az illóolajok használatával kapcsolatban vagy amennyiben konkrét problémára megoldásokat keres,

- amennyiben érdekli a doTERRÁ-ban rejlő üzleti lehetőség is, teljeskörű támogatást biztosítunk információkkal, tréningekkel, bemutatókkal.


 

Belépési Akció 2023 márciusban !!!

Regisztráljon 2023 márciusban a doTERRA-hoz 

megvásárolva a Tisztító és Visszaállító belépőcsomagot

és megajándékozzuk Önt 

egy OnGuard® kéztisztító permettel  és

egy "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig" (magyar nyelvű) könyvel.

Az ajándékot a külön csomagban küldjük.


 

Összegezve:

Ha most csatlakozik a doTERRA-hoz megvásárolva a Tisztító és Visszaállító belépőcsomagot

kb. 50.000 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ ajándékba adunk egy illóolaj használati útmutatót: "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig",

+ ezentúl élvezheti a fent említett doTERRA törzsvásárlói árkedvezményeket és havi akciókat is,

+ állandó segítséget biztosítunk az illóolajok használatával kapcsolatban !!!

  REGISZTRÁLOK  

Vegye igénybe telefonos (+36-30-351-3282) segítségünket a regisztráció során

 és ajándékba jár egy 15ml Vadnarancs illóolaj is.


Íme pár tipp a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

 számítógépen egyszerűbb, gyorsabb végrehajtani a regisztrációt.

- ékezetek nélkül töltse ki a regisztrációs űrlapot.

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani


 

Kérdés esetén hívjon most +36-30-351-3282 telefonszámon !!!

(a fenti telefonszámon este és hétvégén is elérhetőek vagyunk)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés