Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

MetaPWR™ Advantage - Táplálékkiegészítő kollagénnel, esszenciális olajokkal és vitaminokkal

Ár:
52.900 Ft
42.900 Ft
Kedvezmény: 10.000 Ft
Kedvezmény: 19%

Ahogy a szervezet NAD+/NADH- (nikotinamid-adenindinukleotid) és kollagén termelése idővel csappanni kezd, a testfunkciók sem tudják többé a legjobb képességeik szerinti teljesítményt nyújtani.

A MetaPWR™ Advantage.a kollagén tripeptidek 9 típusát tartalmazza tengeri forrásokból, valamint NMN-t (nikotinamid-mononukleotidot), amely serkenti a NADH- és NAD+-termelést.

 
Gyártó cikkszám: 60222772
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: do-60222772
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A MetaPWR™ Advantage táplálékkiegészítő (9 típusú) kollagént, növényi összetevőket, esszenciális olajokkal, vitaminokat, cukrot és édesítőszereket tartalmaz.

A MetaPWR Advantage NMN-t és resveratrolt (erős antioxidáns hatású polifenol) tartalmaz, és bár több megerősítő klinikai kutatásra van szükség, a preklinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az anyagcsere egészségét erősíti a szervezetben a NADH és NAD+ termelés fokozása.

Mi az NAD+ és NMN?

A nikotinamid-mononukleotid vagy NMN a nikotinamid-adenin-dinukleotid, vagy NAD+ bioszintézisének létfontosságú prekurzora, amely a test minden sejtjében megtalálható koenzim.

A NAD+ számos funkciót lát el, a legfontosabb azonban az anyagcsere-folyamatok és a mitokondriális (Mitokondrium – a sejt erőműve, a mitokondrium eukarióta sejtekben található, az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecske) funkciók megfelelő működésé. A NAD+ az élelmiszert energiává alakítja, és védelmet nyújt a sejtenergia-gyáraknak. Elegendő NAD+ szint nélkül a sejtek nem tudják előállítani a túléléshez és funkcióik ellátásához szükséges energiát. Mire az ember eléri az 50. életévét, a NAD+ szint általában fele a 20 éves korban mért értéknek, ami hozzájárul az egészségügyi kihívásokhoz, mint például a nehéz súlykontroll és az energiaszint csökkenése.

A preklinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az NMN-nel történő kiegészítés növelheti a NAD+-t, ami a sejtek és a testrendszerek fiatalosabb működéséhez vezet, de több megerősítő klinikai kutatásra van szükség. A MetaPWR Advantage NMN élesztőporral készült, hogy segítsen természetes módon növelni a NAD+ és NADH szintjét a szervezetben.

Mi a kollagén?

A kollagén a csontokban, az izmokban, a bőrben és az ínakban található fehérje, amely segít összetartani a test sejtjeit. A kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. Fiatal korban a szervezet kiemelkedő 30%-ban kollagénből áll, de ez az arány az életkorral gyorsan csökken.

A táplálékkiegészítők szedése pótolhatja a kollagént a szervezetben, de nem minden kollagéntípus működik egyformán jól. A legtöbb kollagénes táplálékkiegészítő termék csak egy vagy két kollagénpeptidet tartalmaz (általában a bőr szépsége, rugalmassága és ráncok szempontjából leginkább releváns típusokat).

Ezekkel a népszerű termékekkel ellentétben a MetaPWR Advantage 9 kollagén peptid típust tartalmaz. A kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, és 28 különböző típusa van.

A MetaPWR Advantage-ban található 9 típusú kollagén:

 • Az I-es típusú kollagén befolyásolja a bőr szépségét
 • A II-es típusú kollagén befolyásolja a csontok védelemét, és a porcok fő összetevője.
 • A IV. típusú kollagén, egy kevésbé ismert kollagéntípus, a bőr rétegeiben szűrőként alapvető funkciót tölt be, gátat képezve a bőr és a belső szervek között. Ez segít megakadályozni, hogy a méreganyagok és egyéb anyagok a szervekből a bőrbe kerüljenek.
 • Az V típusú kollagén a kollagénrostok szabályos elrendeződésével kapcsolatos, stabilizálja az I. és II. típusú kollagén szerkezetét.
 • A VI típusú kollagén fenntartja a mechanikai funkciót a sejtben, támogatja az izomműködést és a sejtmembrán integritását egyaránt. Ezenkívül ez a kollagéntípus gátolja az oxidatív károsodást és az apoptózist.
 • A IX-es típusú kollagén a porcok fontos összetevője, és főként a növekedési lemezek, ízületek és csigolyaközi porckorongok porcsejtjeiben oszlik el.
 • A XXV típusú kollagén gátolja az amiloid béta peptid fibrillációját.
 • A Col1a2 fehérje a kollagén fibrillin.
 • Vacuoláris fehérje szortírozás. A 37A részt vesz a sejtek növekedésében és differenciálódásában.

Mindegyik kollagéntípus szerepet játszik a bőr sűrűségének, rugalmasságának és hidratáltságának javításában; az erek erősítésében; a kötőszövetek támogatásában; és javítja az általános vitalitást.

Ha a MetaPWR Advantage-et, amely egy hidrolizált por, hideg vagy szobahőmérsékletű vízzel keverjük és folyadékként fogyasztjuk a szervezet könnyen fel tudja venni a stabil, le nem bomló tápanyagokat. 

Egyéb MetaPWR Advantage összetevők:

A MetaPWR Advantage resveratrolt, rózsa alma kivonatot, rizsből származó ceramidokat, vörös narancs kivonatot, homoktövist, biotint, hialuronsavat és liposzómás C-vitamint is tartalmaz.

Az előzetes vizsgálatok szerint a vörös narancs kivonat és a homoktövis polifenol antioxidánsok, de további megerősítő klinikai kutatásokra van szükség. Az antioxidánsok küzdenek a szabad gyökök ellen, és megakadályozzák az oxidatív károsodást.

Az a hialuronsav megőrzi bőr épségét. Egyedülálló vízfelvevő és -megtartó képessége segít megelőzni a száraz vagy sérült bőrt.

A liposzómális C-vitamin nemcsak arra ösztönzi a szervezet fibroblasztjait, hogy új kollagént állítsanak elő, hanem hidroxiláció révén stabilizálja a kollagénrostokat is.

Elsődleges előnyök:

 • Elősegítheti az anyagcsere optimális működését*
 • Elősegíti a sejtek és szervrendszerek fiatalos működését.*
 • Kilenc típusú kollagént tartalmaz, amelyekről a klinikai kutatások kimutatták, hogy javítják a bőr megjelenését azáltal, hogy elősegítik a bőr sűrűségét, feszességét, csökkentik a ráncokat és javítják a hidratáltságot.
 • C-vitamint tartalmaz, amely elősegíti a kollagén bioszintézisét.
 • Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik az egészséges keringési rendszert és idegrendszert.*
 • Támogatja a csontok egészségét.
 • Segít fenntartani az egészséges mentális funkciókat.*
 • NMN-t és resveratrolt tartalmaz, amelyekről preklinikai kutatások kimutatták, hogy növelik a NAD+ és NADH mennyiségét a szervezetben.

* Ezek az egészségre vonatkozó állítások még az EU és az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) elbírálása alatt állnak.

Alkalmazás:

A MetaPWR Advantage egy finom narancsos-citromos ízesítésű por, amelyet 150-240 ml hideg vagy szobahőmérsékletű, de ne meleg vízhez hozzáadva kell elfogyasztani.  Adjuk a port a vízhez, jól keverjük el majd egy percen belül igyuk meg. Naponta egy tasak Meta PWR Advantage-t fogyasszunk el. A MetaPWR Advantage-et a nap bármely szakaszában meg lehet inni, de a tapasztalatok alapján legjobb a reggeli időszakban elfogyasztani. A MetaPWR Advantage fogyasztása nincs étkezéshez kötve.

Figyelmeztetés:

Használat előtt konzultáljon orvosával, ha terhes, szoptat, egészségügyi állapota van, vagy bármilyen gyógyszert szed. Tartsa távol gyermekektől.

Megjegyzés: Ezt a terméket csak étrend-kiegészítőként szabad használni. Ne használja súlycsökkentésre. 16 éves kor alatt nem javasolt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés