Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA AromaTouch Diffused - Beiratkozási készlet

 


 

 

 

 

 

 

AromaTouch Diffused Beiratkozási készlet "Aromatouch Diffused Kit (Magyar)"

Minősített Tiszta* Terápiás Minőségű, növényi illóolaj esszenciákat és esszenciakeverékeket tartalmazó készlet

 

Az Aroma Touch Diffused beiratkozási készlet (Enrollment kit) egy Aromatouch Technique® illóolaj készletet egy Petal párologtatót és egy termékkatalógust tartalmaz. Az Aromatouch Technique® egy a  doTERRA által kifejlesztett és szabadalmaztatott masszázs technika.

- a doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

Az AromaTouch Technique® a doTERRA által gondosan kiválasztott doTERRA illóolajokat hátra és lábba való speciális technikával való bemasszírozását jelenti. Ez a technika egyesíti az emberi érintés egyedülálló előnyeit az illóolajok erejével, hogy általános wellness élményt teremtsen. Az AromaTouch technikában használt illóolajok egyedi és kombinált aromás tulajdonságaik alapján kerültek kiválasztásra.

"Az AromaTouch technikát az illóolajok előnyeinek maximalizálása érdekében fejlesztették ki. Erőteljes előnyeit mind a kezdő illóolaj rajongó, mind a profi egészségügyi szakember egyformán hatékonyan felhasználhatja. ”- Dr. David K. Hill

Szeretne többet megtudni az AromaTouch® technikáról? A következő linken https://www.doterra.com/US/en/aromatouch-technique sok hasznos információt, többek között oktató videókat is talál.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a készletben lévő illóolajok külön-külön vagy egymással kombinálva számos egyéb "hétköznapi" szituációban is alkalmazhatóak. - a AromaTouch® készletben lévő illóolajok AromaTouch® masszázs során való alkalmazása csak egy a nagyon sok alkalmazási lehetőség közül.

A lenti illóolaj nevekre kattintva megtekintheti a készletben található illóolajok részletes leírását (melyek ismertetik az illóolajok előállítási módját, főbb kémiai összetevőit, illóolajok hatásait, alkalmazási módokat és lehetőségeket, ellenjavallatokat) és a párologtató ismertetőjét.

Készlet tartalma:

Tárolás: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

Illóolajok szavatossága: vásárlástól számított 3 év!


Az Aromatouch Diffused beiratkozási (regisztrálási) készlet lista ára 252 Euro (árfolyamtól függően kb. 85.000 Ft), viszont megvásárolhatja nagyker áron 25%-al olcsóbban közvetlenül a doTERRA-tól, 189 Euróért (árfolyamtól függően kb: 64.000 Ft.), regisztrálva a doTERRA-hivatalos weboldalán.

Megj: A fizetés forintban - napi árfolyamon - történik. A bankkártyás vagy átutalásos fizetési módok közül van lehetősége választani (a doTERRA oldalán). A bankkártyás fizetés azonnal megtörténik, míg a banki átutalás esetében több napba telik míg kifizetett státuszba kerül a megrendelés doTERRA nyilvántartásában. A belépő (regisztrációs) készletet csak ezt követően küldik meg (adják föl) Önnek.

Regisztrált doTERRA törzsvásárlókéntegy éven át nagyker áron, 25%-kos árkedvezménnyel tud vásárolni doTERRA termékeket.

Sőt van még néhány jó hírünk!:

 A fenti 25% -os árkedvezményen felül doTERRA tagként további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.6 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

Fontos megjegyzés: A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg

Regisztráljon most, ide kattintva és jusson hozzá 21.000 Ft-al olcsóbban termékéhez, majd élvezze egy éven át a doTERRA törzsvásárlói kedvezményeket! 

MegjegyzésHa a beiratkozástól számítva eltelt egy év, megújíthatja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, viszont még mindig van egy újabb jó hírünk:  A tagság megújításért befizetett 19 euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!    smiley

Összegezve:

Amennyiben most csatlakozik a doTERRA-hoz, megvásárolva a Aromatouch Diffused Kit belépőkészletet (mely 189 Euró):

kb. 21.000 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ egy évig élvezheti a fent említett doTERRA kedvezményeket és havi akciókat !!! 

  REGISZTRÁLOK MOST! 

Tippek a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

 számítógépen egszerübb, gyorsabb végrehajtani a regisztációt.

- ha a regisztrációs kezdő ablakban "Please choose a country" hibaüzenet jelenik meg, akkor a "Hova szállítjuk rendeléseit" menüben vállasza ki a "Canada"-t majd vállasza vissza "Európa"-t. Ezt követően a "Chose Country" legördülő menüben "Magyarország"- ot kell kiválasztani, majd megnyomni a "Tovább" gombot)

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- a regisztrációs oldalon az "Enroller ID" és a "Sponsor ID" mezökbe a következőt kell beírni: 7398954 - jegyezze fel ezt a számot.

a belépő csomagoknál a "60207316 Home Essentials Kit (Magyar)csomagot kell beválasztani, így magyar nyelvű katalógus lesz a csomagban


Amennyiben meg szeretné illatozni a készletben lévő olajokat vagy egyéb illóolajokat beiratkozás előtt, van rá lehetőség (helyszín: Budapest XX kerület).

Hívjon most időpont egyeztetés céljából! a  +36-30-527-0443 tel. számra kattintva.


Kérdése van? Segítünk, hívjon bennünket

 a +36-30-527-0443 telefonszámon,

hét közben: 17:00 és 21:00 óra között

hétvégén: 10:00 és 20:00 óra között, vagy e-mailben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés