Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA AromaTouch Diffused - Beiratkozási készlet

 


 

 

 

 

 

 

AromaTouch Diffused Beiratkozási készlet "AromaTouch® parologtatóval belépőkészlet"

Minősített Tiszta* Terápiás Minőségű, növényi illóolaj esszenciákat és esszenciakeverékeket tartalmazó készlet

 

Az Aroma Touch Diffused beiratkozási készlet (Enrollment kit) egy Aromatouch Technique® illóolaj készletet egy Petal párologtatót és egy termékkatalógust tartalmaz. Az Aromatouch Technique® egy a  doTERRA által kifejlesztett és szabadalmaztatott masszázs technika.

- a doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

Az AromaTouch Technique® egy olyan masszázs eljárás amelyet Dr. David Hill, az illóolajok integráló gyógyászatának és terápiás alkalmazásainak vezető szakértője fejlesztett ki, és az illóolajok speciális technikával való bemasszírozását jelenti.  

"Az AromaTouch technikát az illóolajok előnyeinek maximalizálása érdekében fejlesztették ki. Erőteljes előnyeit mind a kezdő illóolaj rajongó, mind a profi egészségügyi szakember egyformán hatékonyan felhasználhatja. ”- Dr. David K. Hill

Szeretne többet megtudni az AromaTouch® technikáról? A következő linken https://www.doterra.com/US/en/aromatouch-technique sok hasznos információt, többek között oktató videókat is talál.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a készletben lévő illóolajok külön-külön vagy egymással kombinálva számos egyéb "hétköznapi" szituációban is alkalmazhatóak. - a AromaTouch® készletben lévő illóolajok AromaTouch® masszázs során való alkalmazása csak egy a nagyon sok alkalmazási lehetőség közül.

A lenti illóolaj nevekre kattintva megtekintheti a készletben található illóolajok részletes leírását (melyek ismertetik az illóolajok előállítási módját, főbb kémiai összetevőit, illóolajok hatásait, alkalmazási módokat és lehetőségeket, ellenjavallatokat) és a párologtató ismertetőjét.

Készlet tartalma:

Tárolás: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

Illóolajok szavatossága: vásárlástól számított 3 év!

Ha ki szeretnéd próbálni, meg szeretnéd illatozni a csomagban lévő illóolajokat gyere el Budapestre egy INGYENES illóolaj bemutatóra, vagy vegyél részt egy INGYENES Online illóolaj bemutatón, hogy többet megtudhass az illóolajokról.


Az Aromatouch Diffused beiratkozási (regisztrálási) készlet lista ára 253 Euro (árfolyamtól függően kb. 99.000 Ft), viszont megvásárolhatja nagyker áron 25%-al olcsóbban közvetlenül a doTERRA-tól, 202 Euróért (árfolyamtól függően, szállítással együtt kb: 79.000Ft.), regisztrálva a doTERRA-hivatalos weboldalán. 

Megj: A fizetés forintban - napi árfolyamon - történik. A bankkártyás vagy átutalásos fizetési módok közül van lehetősége választani (a doTERRA oldalán). A bankkártyás fizetés azonnal megtörténik, míg a banki átutalás esetében több napba telik míg kifizetett státuszba kerül a megrendelés doTERRA nyilvántartásában. A belépő (regisztrációs) készletet csak ezt követően küldik meg (adják föl) Önnek.

Regisztrált doTERRA törzsvásárlókéntegy éven át nagyker áron, 25%-kos árkedvezménnyel tud vásárolni doTERRA termékeket.

Sőt van még néhány jó hírünk!:

 A fenti 25% -os árkedvezményen felül - a doTERRA Lojalitás Jutalmazó Programon belül - további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.7 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

Milyen kötelezettségeim vannak a regisztrációt követően?

A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg

Regisztráljon most, és jusson hozzá kb. 20.000 Ft-al olcsóbban termékeihez, majd élvezze egy éven át a doTERRA törzsvásárlói kedvezményeket! 

MegjegyzésHa a beiratkozástól számítva eltelt egy év, megújíthatja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, viszont még mindig van egy újabb jó hírünk:  A tagság megújításért befizetett 19 euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!    smiley

Mi történik a regisztrációt követően?

Amennyiben az alábbi linken keresztül regisztrál, így automatikusan a doTERRA közösségünk tagja lesz. Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

- regisztrációt követő rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy bevezessük a doTERRA világába,

- mi leszünk az Ön doTERRA wellness tanácsadói és ezáltal teljeskörű segítséget nyújtunk az illóolajok hatékony gyakorlati felhasználásával kapcsolatban,

- akár személyes találkozót is biztosítunk (Budapesten) melynek során további illóolajokat ismerhet meg / próbálhat ki.

- technikai segítség a fiókon belüli beállításokhoz illetve rendelések leadása során, hogy az kielégítse az Ön igényeit és egyben a legtöbb anyagi haszonnal járjon,

- meghívjuk a Facebook csoportunkba ahova rendszeresen kerül fel tartalom az illóolajokról és az aktuális promóciókkal kapcsolatban, felhasználási tippek és még sok minden más....,

- teljes infócsomagot biztosítunk linkekkel, leírásokkal, elérhetőségekkel, ami megkönnyíti a doTERRA világában való tájékozódást,

- telefonon is elérhetőek vagyunk amennyiben kérdés merül fel az illóolajok használatával kapcsolatban vagy amennyiben konkrét problémára megoldásokat keres,

- ha érdekeli a doTERRÁ-ban rejlő üzleti lehetőség, teljeskörű támogatást biztosítunk információkkal, tréningekkel, bemutatókkal.

állandó segítséget biztosítunk az illóolajok használatával kapcsolatban 


 

Belépési Akció !!!

Regisztráljon 2024 májusban a doTERRA-hoz 

megvásárolva az Aromatouch Diffused belépőcsomagot

és ajándékba jár: 

 egy listaáron 6.900 Ft.-ot érő 15ml-es Citromfű illóolaj keverék és

egy "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig" (magyar nyelvű) könyv. 

A Citromfű illóolajat és a könyvet a külön csomagban küldjük.


 

Összegezve:

Amennyiben most csatlakozik a doTERRA-hoz,

megvásárolva az Aromatouch Diffused belépőkészletet:

kb. 20.000 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ ajándékba adunk egy Citromfű illóolaj keveréket 6.900 Ft. értékben

egy illóolaj használati útmutatót: "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig"

+ ezentúl élvezheti a fent említett doTERRA kedvezményeket és havi akciókat !!!

+ állandó segítséget biztosítunk az illóolajok használatával kapcsolatban.

A lenti "REGISZTRÁLOK" gombra kattintva önállóan létrehozhatja a törzsvásárlói fiókját, viszont ez esetben nem jár ajándékba a Vadnarancs illóolaj.

 REGISZTRÁLOK ! 


 

Íme pár tipp a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

számítógépen egyszerűbb, gyorsabb végrehajtani a regisztrációt.

- ékezetek nélkül töltse ki a regisztrációs űrlapot.

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- ha nem Magyarországról regisztrál, a regisztrációs oldalra érkezve, első lépésként a "Magyarország - Magyar" fülre kattintva majd a „Régió módosítása” fülre kattintva válassza ki azt az országot ahonnan regisztrál.


Kérdés esetén hívjon most +36-30-351-3282 telefonszámon !!!

(a fenti telefonszámon este és hétvégén is elérhetőek vagyunk)


Meg szeretné illatozni a készletben lévő olajokat vagy egyéb illóolajokat beiratkozás előtt? Van rá lehetőség (helyszín: Budapest XX kerület).

Hívjon most időpont egyeztetés céljából! a  +36-30-527-0443 tel. számra kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés