Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA Family Essentials - Beiratkozási készlet


 


 

 

 

"Family Essentials Enrollment Kit (Magyar)"

Minősített Tiszta* Terápiás Minőségű, növényi illóolaj esszenciákat és esszenciakeverékeket tartalmazó készlet

- a doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

A Family Essentials beíratkozási készlet (Enrollment kit) egy Családi Csomag mely az egészségünk fenntartása céljából leggyakrabban használt és legsokoldalúbb illóolajokat tartalmazza 10x5ml -es kivítelben.

A lenti illóolaj nevekre kattintva megtekintheti a készletben található illóolajok részletes leírását (illóolajok előállítási módja, főbb kémiai összetevők, illóolajok hatásai, alkalmazási módok, ellenjavallatok.)

Készlet tartalma:

Tárolás: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

Illóolajok szavatossága: vásárlástól számított 3 év!


 

A fenti beiratkozási (regisztrációs) készlet lista áron kb. 65.000 Ft, viszont megvásárolhatja nagyker áron 25%-al olcsóbban közvetlenül a doTERRA-tól, 146 Euróért (árfolyamtól függően kb.: 50.000 Ft.), regisztrálva a doTERRA-hivatalos weboldalán.

Regisztrált doTERRA törzsvásárlókéntegy éven át nagyker áron, 25%-kos árkedvezménnyel tud vásárolni termékeket.

Regisztráljon most a doTERRA-hoz és takarítson meg 15.000 Ft.-ot!

Megj: A fizetés forintban - napi árfolyamon - történik. A bankkártyás vagy átutalásos fizetési módok közül van lehetősége választani (a doTERRA oldalán). A bankkártyás fizetés azonnal megtörténik, míg a banki átutalás esetében több napba telik míg kifizetett státuszba kerül a megrendelés doTERRA nyilvántartásában. A regisztrációs illóolaj készletet csak ezt követően küldik meg (adják föl) Önnek.

 

És ez még nem minden! A fent említett 25%-kos árkedvezményen felül, doTERRA tagként további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül.

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.6 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

Fontos megjegyzés: A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg

MegjegyzésHa a beiratkozástól számítva eltelt egy év, megújíthatja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, viszont még mindig van egy újabb jó hírünk:  A tagság megújításért befizetett 19 Euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!     smiley

 

Összegezve:

Amennyiben most csatlakozik a doTERRA-hoz, megvásárolva a Family Essentials Kit belépőkészletet (mely 146 Euró):

kb. 15.000 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ egy évig élvezheti a fent említett doTERRA kedvezményeket és havi akciókat !!!

  REGISZTRÁLOK MOST! 

Tippek a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

 számítógépen egszerübb, gyorsabb végrehajtani a regisztációt.

- ha a regisztrációs kezdő ablakban "Please choose a country" hibaüzenet jelenik meg, akkor a "Hova szállítjuk rendeléseit" menüben vállasza ki a "Canada"-t majd vállasza vissza "Európa"-t. Ezt követően a "Chose Country" legördülő menüben "Magyarország"- ot kell kiválasztani, majd megnyomni a "Tovább" gombot)

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- a regisztrációs oldalon az "Enroller ID" és a "Sponsor ID" mezökbe a következőt kell beírni: 7398954 - jegyezze fel ezt a számot.

a belépő csomagoknál a "60207316 Home Essentials Kit (Magyar)csomagot kell beválasztani, így magyar nyelvű katalógus lesz a csomagban


Amennyiben meg szeretné illatozni a készletben lévő olajokat vagy egyéb illóolajokat beiratkozás előtt, van rá lehetőség (helyszín: Budapest XX kerület).

Hívjon most időpont egyeztetés céljából! a  +36-30-527-0443 tel. számra kattintva.


Kérdése van? Segítünk, hívjon bennünket

 a +36-30-527-0443 telefonszámon,

hét közben: 17:00 és 21:00 óra között

hétvégén: 10:00 és 20:00 óra között, vagy e-mailben.

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés