Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

doTERRA Family Essentials - Beiratkozási készlet


 


 

 

 

"Family Essentials Enrollment Kit (Magyar)"

Minősített Tiszta* Terápiás Minőségű, növényi illóolaj esszenciákat és esszenciakeverékeket tartalmazó készlet

- a doTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

A Family Essentials beíratkozási készlet (Enrollment kit) egy Családi Csomag mely az egészségünk fenntartása céljából leggyakrabban használt és legsokoldalúbb illóolajokat tartalmazza 10x5ml -es kivítelben.

A lenti illóolaj nevekre kattintva megtekintheti a készletben található illóolajok részletes leírását (illóolajok előállítási módja, főbb kémiai összetevők, illóolajok hatásai, alkalmazási módok, ellenjavallatok.)

Készlet tartalma:

Illóolajok tárolása: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

Illóolajok szavatossága: vásárlástól számított 3 év!

Ha ki szeretnéd próbálni, meg szeretnéd illatozni a csomagban lévő illóolajokat gyere el Budapestre egy INGYENES illóolaj bemutatóra, vagy vegyél részt egy INGYENES Online illóolaj bemutatón, hogy többet megtudhass az illóolajokról.


 

A fenti beiratkozási (regisztrációs) készlet lista áron kb. 94.300 Ft, viszont megvásárolhatja nagyker áron 25%-al olcsóbban közvetlenül a doTERRA-tól, 193 Euróért (árfolyamtól függően, szállítással együtt kb.: 75.500 Ft.), regisztrálva a doTERRA-hivatalos weboldalán.

Regisztrált doTERRA törzsvásárlókéntegy éven át nagyker áron, 25%-kos árkedvezménnyel tud vásárolni termékeket.

Regisztráljon most a doTERRA-hoz és takarítson meg 18.800 Ft.-ot!

Megj: A fizetés forintban - napi árfolyamon - történik. A bankkártyás vagy átutalásos fizetési módok közül van lehetősége választani (a doTERRA oldalán). A bankkártyás fizetés azonnal megtörténik, míg a banki átutalás esetében több napba telik míg kifizetett státuszba kerül a megrendelés doTERRA nyilvántartásában. A regisztrációs illóolaj készletet csak ezt követően küldik meg (adják föl) Önnek.

És ez még nem minden! A fent említett 25%-kos árkedvezményen felül, a doTERRA Lojalitás Jutalmazó Programon belül további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül.

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.7 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

Milyen kötelezettségeim vannak a regisztrációt követően?

A doTERRA regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg.

MegjegyzésHa a beiratkozástól számítva eltelt egy év, megújíthatja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, viszont még mindig van egy újabb jó hírünk:  A tagság megújításért befizetett 19 Euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap cserébe a doTERRA-tól!    smiley

Mi történik a regisztrációt követően?

Amennyiben az alábbi linken keresztül regisztrál, így automatikusan a doTERRA közösségünk tagja lesz.

 

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

- a regisztrációt követő rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy bevezessük a doTERRA világába,

- mi leszünk az Ön doTERRA wellness tanácsadói és ezáltal teljeskörű segítséget nyújtunk az illóolajok hatékony gyakorlati felhasználásával kapcsolatban,

- akár személyes találkozót is biztosítunk (Budapesten) melynek során megismerhet / kipróbálhat további illóolajokat,

- technikai segítség a fiókon belüli beállításokhoz illetve rendelések leadása során, hogy az kielégítse az Ön igényeit és egyben a legtöbb anyagi haszonnal járjon,

- meghívjuk a Facebook csoportunkba ahova rendszeresen kerül fel tartalom az illóolajokról és az aktuális promóciókkal kapcsolatban, felhasználási tippek és még sok minden más....,

- teljes infócsomagot biztosítunk linkekkel, leírásokkal, elérhetőségekkel, mely megkönnyíti a doTERRA világában való tájékozódását

- telefonon is elérhetőek vagyunk, amennyiben kérdés merül fel az illóolajok használatával kapcsolatban vagy amennyiben konkrét problémára megoldásokat keres,

- ha érdekli a doTERRÁ-ban rejlő üzleti lehetőség, teljeskörű támogatást biztosítunk információkkal, tréningekkel, bemutatókkal.


 

Belépési Akció !!!

Regisztráljon 2024 júliusban a doTERRA-hoz 

megvásárolva a Family Essentials belépőcsomagot

és ajándékba jár: 

 egy listaáron 6.900 Ft.-ot érő 15ml-es Citromfű illóolaj keverék és

egy "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig" (magyar nyelvű) könyv. 

A Citromfű illóolajat és a könyvet a külön csomagban küldjük.


 

Összegezve:

Amennyiben most csatlakozik a doTERRA-hoz,

megvásárolva a Family Essentials Kit belépőkészletet (mely 193 Euró):

kb. 18.800 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ ajándékba adunk egy Citromfű illóolaj keveréket 6.900 Ft. értékben

egy illóolaj használati útmutatót: "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig"

+ ezentúl élvezheti a fent említett doTERRA kedvezményeket és havi akciókat !!!

+ állandó segítséget biztosítunk az illóolajok használatával kapcsolatban.

A lenti "REGISZTRÁLOK" gombra kattintva önállóan létrehozhatja a törzsvásárlói fiókját, viszont ez esetben nem jár ajándékba a Vadnarancs illóolaj.

 REGISZTRÁLOK ! 


Íme pát tipp az on-line regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

számítógépen egyszerűbb, gyorsabb végrehajtani a regisztrációt.

- ékezetek nélkül töltse ki a regisztrációs űrlapot.

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- ha nem Magyarországról regisztrál, a regisztrációs oldalra érkezve, első lépésként a "Magyarország - Magyar" fülre kattintva majd a „Régió módosítása” fülre kattintva, válassza ki azt az országot ahonnan regisztrál.


Meg szeretné illatozni a készletben lévő olajokat vagy egyéb illóolajokat beiratkozás előtt? Van rá lehetőség (helyszín: Budapest XX kerület).

Hívjon most időpont egyeztetés céljából! a  +36-30-527-0443 tel. számra kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés