Az Egeszsegpartner.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Kids oil Collection - doTERRA / Gyerek illóolaj beiratkozási csomag

 


 

 

Kids Collection - doTERRA olajvállogatás gyermekeknek
ESSZENCIÁLIS OLAJ -KEVERÉKEK - doTERRA
 / 7x10 ml

A Kids Collection Kit a doTERRA Illóolaj-keverékek egyedülálló gyűjteménye, melyet kifejezetten a gyermekek számára alkottak meg.

Csomag tartalma:

 • Thinker® - 1db.
 • Calmer® - 1db.
 • Stronger® - 1db.
 • Rescuer® - 1db.
 • Steady® - 1db.
 • Brave® - 1db.
 • Tamer® - 1db.
 • karabinerrel ellátott hordtáska - 1db.
 • karabinerrel ellátott szilikon illóolaj üvegcse kupak borító - 7db.
 • doTERRA termékktalógus - 1db.

ThinkerCalmer™, Stronger™, 

Rescuer™, Steady™, Brave™ és Tamer™

Minősített Tiszta* Terápiás Minőségű, növényi illóolaj esszencia keverékek

- nem tartalmaznak töltőanyagokat, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó-szereket.

Függetlenül attól, hogy már van gyakorlata vagy új az illóolajok területén - a doTERRA Olajvállogatás gyermekeknek egy komplett és használatra kész „egész test” illóolaj eszközkészlet, amelyet arra terveztek, hogy a szülők megbízhatóan gondoskodhassanak a kicsik egészségéről és jólétéről. Kifejezetten az elme, a test és az érzelmek fejlesztésére kifejlesztve ezek az illóolaj-keverékek egyedülálló kombinációkat tartalmaznak, amelyek terápiás szempontból úgy lettek kiegyensúlyozva, hogy erőteljes előnyöket biztosítsanak, miközben gyengéden hatnak akár az érzékeny bőrön történő alkalmazás esetében is.

Golyós (Roll On) kialakításuknak köszönhetően az illóolaj egyszerűbben felvihető a bőrre. 

A karabinerrel ellátott szilikon kupak borítók lehetővé teszik, hogy a kedvenc illóolaj mindig a gyerköcnél legyen, mondjuk az iskolatáskára akasztva.

Tárolás: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

Illóolajok szavatossága: vásárlástól számított 3 év!


 

Thinker- Figyelmet Segítő Keverék 

Összetevők: vetiver, borsmenta, klementin és rozmaring, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői: földes, mentás, gyógynövényes

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

 • Segít a figyelem összpontosításában és fenntartásában azoknak, akik e téren nehézségekkel küzdenek
 • Javítja az éberséget
 • Növeli az önbizalmat

TERMÉKLEÍRÁS

A Thinker Figyelmet segítő keverék bárki számára ideális napi szintű használatra olyan helyzetekben, amikor túl sok a zavaró tényező. A Thinker keveréket úgy tervezték, hogy elősegítse az éberséget, és fokozza a befogadókészséget, ezért tökéletes megoldást kínál, ha a figyelemre és a koncentrációra kerül a hangsúly. A Thinker tökéletesen elegyíti a vetiver, a borsmenta, a klementin és a rozmaring esszenciális olajokat az érzékeny bőrhöz is kíméletes frakcionált kókuszolajjal, így természetes éberségfokozóként működik. Kenjen a Thinker keverékből a halántékára, a csuklójára és a tarkójára, és máris tisztább képet tud majd alkotni az adott helyzetről. A klementin jótékony, felemelő hatása révén a Thinker támogatja Önt egy adott feladatra való koncentrációban. Sajátos gyógynövényes és egy leheletnyit édeskés aromája hozzájárul ahhoz, hogy még a zűrzavaros helyzetekben is megőrizzük a tisztánlátásunkat. Ha a kreativitás és az összpontosítás nagyobb fokú kibontakoztatását támogató, pozitív környezetet szeretne teremteni, építse be a Thinker keveréket a mindennapi tanulási rutinjába.

HASZNÁLATI MÓDOK

 • Tartsa a Thinker keveréket mindig kéznél a táskájában vagy gyermeke hátizsákjában, és használja délutánonként, hogy ne zökkenjen ki a feladatából, és ne szűnjön meg a figyelme.

 • Alkalmazza a Thinker keveréket olyankor is, amikor egy nagy adag pozitivitásra van szüksége.

 • Támogassa a tanulási folyamatát, és segítse a kreativitását azáltal, hogy a tanulásra szánt idő alatt a Thinker keveréket használja.

 • Kenjen belőle a csuklójára vagy a kezére, hogy belélegezésével könnyebben megértse az adott helyzetet.

ALKALMAZÁSI MÓDOK

Aromatikus felhasználás: Tegyen belőle a párologtatóba, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külső alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.


 

Calmer™Pihentető Keverék

Összetevők: Levendula, kananga, buddhafa és római kamilla esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus jellemzői: Édes, virágos, kissé fás

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

 • Hozzájárul a pozitív és nyugodt kedélyállapothoz
 • Pihentető, ellazító érzetet kelt a test minden pontján

TERMÉKLEÍRÁS

A Calmer Pihentető keverék nyugalmas légkört teremt, és a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolja. A talpon és a tarkón alkalmazva segít, hogy el tudjon lazulni. A Calmer a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla esszenciális olajok nyugtató tulajdonságait a frakcionált kókuszolaj bőrhidratáló előnyeivel elegyíti, méghozzá egy praktikus és biztonságos felviteli formában, aminek köszönhetően kiválóan beépíthető a lefekvéshez való esti készülődésbe. A Calmer keverékben egyedülálló módon megtalálható, kanangából és buddhafából kivont esszenciális olajok hozzájárulnak az ellazulás érzéséhez. Amikor eljön a testi és szellemi regenerálódás ideje, tegyen egy keveset a Calmer keverékből a csuklójára, lélegezze be, és relaxáljon.

HASZNÁLATI MÓDOK

 • Kenjen belőle a tarkójára és a mellkasára, hogy közérzete nyugodt és kellemes legyen.
 • A nap végén kenjen a Calmer keverékből gyermeke csuklójára, hogy segítsen neki kikapcsolódni.
 • Lefekvés előtt vigyen fel belőle a talpára, hogy segítsen az alváshoz szükséges ellazulásban.

ALKALMAZÁSI MÓDOK

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.


 

Stronger™- Védelmet Nyújtó Keverék

Összetevők: vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői: üdítő, intenzíven citromos, enyhén gyógynövényes

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

 • Használata által a bőr tiszta és egészséges lesz
 • Megnyugtatja az előforduló bőrirritációkat
 • Üdítő illatával javítja a hangulatot
 • Gondoskodik a jó közérzetről és a vitalitásról

TERMÉKLEÍRÁS

Ez a különleges védelmet biztosító keverék gyengéd és praktikus kivitelében elegyíti a vörös cédrust, a litseát, a tömjént és a rózsát a frakcionált kókuszolajjal, ami tökéletessé teszi az érzékeny bőr számára, és javítja az ellenálló képességet olyan esetekre, amikor arra a legnagyobb szükség van. A litsea a Stronger egyik legfőbb összetevője, amely segít, hogy bőre mindig egészségtől sugárzó és tiszta legyen. A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nincs kifejezetten a legjobb formájában. A fás és virágos jellegű olajok elegyének köszönhetően a Stronger esszenciálisolaj-keverék egyben a bőr általános egészségének fenntartására is tökéletes.

HASZNÁLATI MÓDOK

 • Ha a bőre erőtlen és elgyötört, alkalmazza a Stronger keveréket, hogy nyugtassa és ápolja, miközben egészségesebb megjelenést is kölcsönöz neki.
 • Kenjen belőle a kezére, a térdére és a lábfejére egy hosszú, aktívan töltött nap végén.
 • A Stronger egy nagyszerű keverék, amelyet bőrnyugtató hatása miatt érdemes mindig magunknál tartani megterhelő tevékenységek esetére.
 • Komoly környezeti kockázatok esetén gondoskodjon a jó közérzetéről és a vitalitásáról a Stronger keverékkel.

ALKALMAZÁSI MÓDOK

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.


 

Rescuer™Enyhítő Keverék

Összetevők: Copaiba, levendula, fodormenta és zanthoxylum esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői: Fás, mentás, virágos

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

 • Segít a magabiztosság érzésének elérésében
 • Kellemes és nyugtató érzés a bőr számára
 • Elősegíti a vitalitást és a komfortérzetet

TERMÉKLEÍRÁS

Egy aktívan töltött, hosszú nap végén kenjen gyermeke növésben lévő lábára a Rescuer Enyhítő keverékből, hogy pihentető, ellazító élményt nyújtson a számára. A copaiba, a levendula, a fodormenta és a zanthoxylum esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen előállított keveréket alkotnak, hogy ne csak nyugtassanak, és erősítsék az ellenálló képességet, de az érzékeny bőrhöz is kellően gyengédek legyenek. Edzés vagy egy fizikailag aktívan töltött, hosszú nap után kenjen a Rescuer keverékből a lábára, a kezére vagy a vállára a kellemes és felszabadító élményért. Ennek a dōTERRA-keveréknek a sajátossága a zanthoxylum esszenciális olaj, amely nyugtató és csillapító hatásával könnyít a fáradt testen. A Rescuer aromája friss, mégis olyan nyugalmat áraszt, amely gondoskodik a pihentető légkörről.

HASZNÁLATI MÓDOK

 • Kenjen a Rescuer keverékből növésben lévő gyermeke lábára lefekvés előtt vagy megerőltető tevékenységek után.
 • Alkalmazza a halántékon vagy a tarkón a feszült kedélyállapot csökkentése érdekében.
 • Masszírozza a vállába, a nyakába és a hátába, ha pihentető és megnyugtató élményre vágyik.

ALKALMAZÁSI MÓDOK

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.


 

Steady™Kiegyensúlyozó Keverék

Összetevők: amyris, balzsamfenyő, koriandermag és magnólia, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői: fenyős, gyümölcsös, kissé fás

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

 • Hozzájárul a nyugodt és kiegyensúlyozott kedélyállapot megteremtéséhez
 • A test minden pontjára kiterjedő, teljes körű relaxációt biztosít
 • Segít a lényeges dolgokra összpontosítani

TERMÉKLEÍRÁS

A Steady Kiegyensúlyozó keverékhez lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aroma párosul, amely hozzájárul a stresszmentes és nyugodt közérzethez, ezáltal tökéletes akár a mindennapi, akár az igény szerinti használathoz. A Steady az amyris, a balzsamfenyő, a koriandermag és a magnólia esszenciális olajok egyedülállóan jótékony hatásaira építkezik, amelyek a frakcionált kókuszolajjal alkotnak tökéletes kombinációt, hogy minden bőrtípus számára ideális nyugtató hatást érjenek el. Az amyris és a balzsamfenyő olyan meleg, fás olajok, amelyek segíteni tudnak abban, hogy megnyugvást nyerjünk. Amikor túlterheltnek érzi magát, kenjen egy kis Steady keveréket  a tarkójára vagy a csuklójára, és vegyen egy mély levegőt, hogy a kedélyállapota ismét egyensúlyba kerüljön. A Steady nyugtatja a bőrt, és javítja a kedélyállapotot, ezért remek a mindennapi használatra.

HASZNÁLATI MÓDOK

 • Mivel a bőrt és a túlfűtött érzelmi állapotokat is képes csillapítani, ezért a Steady jól alkalmazható a szellem lecsendesítésére és a test pihentetésére, megpróbáltatásokkal teli időszakokban.
 • Alkalmazza a Steady keveréket bármikor a nap folyamán, ha megnyugvásra vágyik.
 • Vigyen fel belőle a tarkójára vagy a talpára egy eseménydús nap végén, hogy visszanyerje a kiegyensúlyozottságát.

ALKALMAZÁSI MÓDOK

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.


 

Brave™Bátorító Keverék

Összetevők: Vadnarancs, amyris, illatcserje és fahéj, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői: Meleg citrusos, virágos, enyhén fűszeres

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

 • Energizáló és élénkítő hatással van az érzékekre
 • A tarkón és a pulzuspontokon alkalmazva támogatja a jó közérzetet
 • Elősegíti a magabiztosságot, a bátorságot és az önbizalmat

TERMÉKLEÍRÁS

Párosítsa a Brave Bátorító keveréket a pozitív megerősítések gyakorlatával, és kezdje minden napját határozottan és magabiztosan. Kenjen egy keveset a Brave keverékből a tarkójára és a pulzuspontjaira, hogy pozitív érzésekkel töltődjön fel. A Brave a frakcionált kókuszolajjal szakszerűen elegyített vadnarancsot, amyrist, illatcserjét és fahéjat kombinálja egy gyengéd és gyors felviteli módszerrel kiegészítve. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénküljön, és bátorságot merítsen, amikor gyámoltalannak érzi magát. Az amyrisfából kinyert egyedülálló esszenciális olajjal készülő Brave segít nyugodt légkört teremteni. Élete nagyobb (vagy éppen kisebb) horderejű pillanatainak megélése előtt vigyen fel belőle egy keveset a talpára és a kézfejére, hogy bátorságot és pozitivitást merítsen belőle feltöltődve az érzéssel, hogy bármire képes.

HASZNÁLATI MÓDOK

 • Tetszése szerint használja a Brave Bátorító keveréket bármikor a nap folyamán, ha erősíteni szeretné magában a magabiztosság érzetét.
 • Alkalmazza a Brave keveréket az új vagy a megszokottól eltérő élethelyzetekben bátorsága és önbizalma serkentéséhez.

ALKALMAZÁSI MÓDOK

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.


Tamer Emésztőrendszeri keverék

A Tamer ideális úgy gyermekek, mind felnőttek számára is.  Nyugtató  és hűsítő hatása van, miközben kellemes, mindenki számára vonzó aromával rendelkezik.

Bárhová is utazik, akár házhoz közel, akár távol, a Tamer™ emésztőrendszeri illóolajkeverék valóban értékes ha kéznél van. A Tamer™ frakcionált kókuszolajban feloldott illóolajok tökéletes keverékét tartalmazza ahhoz, hogy évezhessük az illóolajok egyedülálló előnyeit. Köztük a Fodormenta illóolajat is, mely javítja a hangulatot; Japán borsmentát mely mentol tartalma által nyugtatja és hűti a bőrt és gyömbér illóolajat mely nyugtató aromájával kényeztet. A Tamer™ azon emésztőrendszeri illóolajok szinergikus keveréke, melyek arról ismertek, hogy képesek enyhíteni a mozgás által okozott rosszullét és a gyomorpanaszok hatásait, aromatikus vagy bőrön történő alkalmazás estén.

HASZNÁLATI MÓDOK

 • Tartsa kéznél a Tamer™-rt pénztárcájában, táskájában vagy gyermek hátizsákjában.
 • Utazások előtt és utazás közben (2,5 - 3 óránként), kenje be a has tájékát (és enyhén masszírozza be a bőrbe), hogy enyhítse a mozgási rosszulléti tüneteket.
 • Gyomorpanaszok esetében vagy egy nagy étkezés után, vigye fel egy rétegben (és enyhén masszírozza be a bőrbe) a has tájékára vagy talpra.
 • Bőrbe történő bemasszírozást követően, a tenyérben maradt illóolajat a markából, legalább tíz inhalációval lélegezze be.

ALKALMAZÁSI MÓDOK

- aromatikusan (pl. párológtatva, vagy tenyérből belélegezve), külsőleg (bőrre kenve).

- belsőleg nem alkalmazható (nem szabad meginni, megenni)

- a Tamer™ használatra kész, nem szükséges hígítani.

FIGYELMEZTETÉS

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.


ILLÓOLAJOK TÁROLÁSA: szóba hőmérsékleten, napfénytől védett helyen

ILLÓOLAJOK SZAVATOSSÁGA: vásárlástól számított 3 év!

Ha ki szeretnéd próbálni, meg szeretnéd illatozni a csomagban lévő illóolajokat gyere el Budapestre egy INGYENES illóolaj bemutatóra, vagy vegyél részt egy INGYENES Online illóolaj bemutatón, hogy többet megtudhass az illóolajokról.


 

A doTERRA Olajválogatás gyermekeknek beiratkozási (regisztrálási) készletben lévő illóolajok külön-külön megvásárolva kiskereskedelmi (polc) áron, összesen kb. 84.000 Ft (Bruttó)-ba kerülnek, viszont megvásárolhatja ezt a készletet 25%-al olcsóbban, közvetlenül a doTERRA-tól, 168 Euróért (árfolyamtól függően, szállítással együtt kb: 65.600 Ft.)regisztrálva a doTERRA-hivatalos weboldalán.

Megj: A fizetés forintban - napi árfolyamon - történik. A bankkártyás vagy átutalásos fizetési módok közül van lehetősége választani (a doTERRA oldalán). A bankkártyás fizetés azonnal megtörténik, míg a banki átutalás esetében több napba telik míg kifizetett státuszba kerül a megrendelés doTERRA nyilvántartásában. A belépő (regisztrációs) készletet csak ezt követően küldik meg (adják föl) Önnek.

Regisztrált doTERRA törzsvásárlókéntegy éven át nagyker áron, 25%-kos árkedvezménnyel tud vásárolni doTERRA termékeket.

Sőt van még néhány jó hírünk!:

 A fenti 25% -os árkedvezményen felül - a doTERRA Lojalitás Jutalmazó Programon belül - további előnyöket is élvezhet, mint például: 

- havi akciók, amelyek tartalmaznak kedvezményes vagy ingyenes termékeket,

- ajándék pontok (melyekre doTERRA olajokat tud vásárolni) – a vásárlási összeg (minimum) 10%-kát visszakapja ajándékpontok formájában,

  tehát doTERRA törzsvásárlóként gyakorlatilag 35%-os (25%+10%) árkedvezményben részesül

- 50 Euro feletti rendelés leadása esetén a szállítási költség (9 Euro) kétharmadát, kb.7 Eurot, a doTERRA jóváír levásárolható pontok formájában.

Fontos megjegyzés: A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettség vagy felelősség vállalással az Ön részéről, a regisztrációval csupán azt a jogot szerzi meg, hogy 25% -os árkedvezménnyel vásárolhasson doTERRA termékeket és egyéb törzsvásárlói kedvezményben is részesüljön egy éven át. Amennyiben valamelyik hónapban nem vásárol terméket, a doTERRA fiókja nem szűnik meg

Regisztráljon most, és jusson hozzá 18.400 Ft-al olcsóbban termékeihez, majd élvezze egy éven át a doTERRA törzsvásárlói kedvezményeket! 

MegjegyzésHa a beiratkozástól számítva eltelt egy év, megújíthatja doTERRA tagságát befizetve 19 Eurót, viszont még mindig van egy újabb jó hírünk:  A tagság megújításért befizetett 19 euró ellenében a doTERRA megajándékozza Önt egy 15ml-es illóolajjal. Tehát a befizetett 19 euró nem vész el, hanem egy hasonló értékű illóolajat kap ajándékba a doTERRA-tól!    smiley

Mi történik a regisztrációt követően?

Amennyiben az alábbi linken keresztül regisztrál, így automatikusan a doTERRA közösségünk tagja lesz.

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

- regisztrációt követő rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy bevezessük a doTERRA világába,

- mi leszünk az Ön doTERRA wellness tanácsadói és ezáltal teljeskörű segítséget nyújtunk az illóolajok hatékony gyakorlati felhasználásával kapcsolatban,

- akár személyes találkozót is biztosítunk (Budapesten) melynek során megismerhet / kipróbálhat további illóolajokat,

- technikai segítség a fiókon belüli beállításokhoz illetve rendelések leadása során, hogy az kielégítse az Ön igényeit és egyben a legtöbb anyagi haszonnal járjon,

- meghívjuk a Facebook csoportunkba ahova rendszeresen kerül fel tartalom az illóolajokról és az aktuális promóciókkal kapcsolatban, felhasználási tippek és még sok minden más....,

- teljes infócsomagot biztosítunk linkekkel, leírásokkal, elérhetőségekkel, mely megkönnyíti a doTERRA világában való tájékozódását

- telefonon is elérhetőek vagyunk, amennyiben kérdés merül fel az illóolajok használatával kapcsolatban vagy amennyiben konkrét problémára megoldásokat keres,

- ha érdekli a doTERRÁ-ban rejlő üzleti lehetőség, teljeskörű támogatást biztosítunk információkkal, tréningekkel, bemutatókkal.


 

Belépési Akció !!!

Regisztráljon 2024 júniusban a doTERRA-hoz 

megvásárolva a "doTERRA Olajválogatás gyermekeknek" belépőcsomagot

és ajándékba jár: 

 egy listaáron 6.900 Ft.-ot érő 15ml-es Citromfű illóolaj keverék és

egy "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig" (magyar nyelvű) könyv. 

A Citromfű illóolajat és a könyvet a külön csomagban küldjük.


 

Összegezve:

Csatlakozzon most a doTERRA-hoz,

megvásárolva a "doTERRA Olajválogatás gyermekeknek" belépőcsomagot (mely 155 Euró)

és kb. 18.400 Ft-ot spórol meg a listaárhoz képest

+ ajándékba adunk egy Citromfű illóolaj keveréket 6.900 Ft. értékben

egy illóolaj használati útmutatót: "Illóolajok alapismeretek és mini útmutató A-tól Z-ig"

+ ezentúl élvezheti a fent említett doTERRA kedvezményeket és havi akciókat !!!

+ állandó segítséget biztosítunk az illóolajok használatával kapcsolatban.

A lenti "REGISZTRÁLOK" gombra kattintva önállóan létrehozhatja a törzsvásárlói fiókját, viszont ez esetben nem jár ajándékba a Vadnarancs illóolaj.

   REGISZTRÁLOK ! 


 

Ha önállóan kíván regisztrálni, íme pár tipp a regisztráció gördülékeny végrehajtásához: 

 számítógépen egyszerűbb, gyorsabb végrehajtani a regisztrációt.

- ékezetek nélkül töltse ki a regisztrációs űrlapot.

az időzónához a "Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT(+1:00)" időzónát kell beválasztani

- ha nem Magyarországról regisztrál, a regisztrációs oldalra érkezve, első lépésként a "Magyarország - Magyar" fülre kattintva majd a „Régió módosítása” fülre kattintva, válassza ki azt az országot ahonnan regisztrál.


Hívjon most +36-30-351-3282 telefonszámon !!!

(a fenti telefonszámon este és hétvégén is elérhetőek vagyunk)


Meg szeretné illatozni a készletben lévő olajokat vagy egyéb illóolajokat beiratkozás előtt? Van rá lehetőség (helyszín: Budapest XX kerület).

Hívjon most időpont egyeztetés céljából! a  +36-30-527-0443 tel. számra kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató

Keresés